انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبي انتخاب رنگ فيروزه اي انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ قهوه اي انتخاب رنگ نارنجي انتخاب رنگ زرد انتخاب رنگ بنفش انتخاب رنگ خاکستري انتخاب رنگ سياه
خوراک آر اس اس توييتر فيس بوک
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم



  • تعداد بازديد 254
    نويسنده پيام
    saghar آفلاين
    کاربر جـدیـد

    ارسال‌ها : 5
    عضويت: 7 /9 /1394

    سس کچاپ، باربیکیو یا سس تند؟


    با اینکه سس کچاپ، در
    مقایسه با سس سفید کم‌‌کالری محسوب می‌شود اما شکر دارد، بنابراین نباید در مصرف
    آن زیاده‌روی كرد و به‌خصوص مبتلایان به دیابت باید بیشتر مراقب باشند.

    سس مایونز یکی از پرکالری‌‌ترین سس‌‌های موجود در بازار است.




    سس، مایع غلیظی است که
    برای طعم دادن به انواع غذاها به کار می‌رود. اصل لغت سس، فرانسوی است که خود ریشه
    لاتین دارد. سس‌ها انواع بسیاری دارند؛ از سس مایونز و کچاپ گرفته تا سس باربیکیو
    و فلفل که هریک با غذایی خاص مصرف می‌شوند.




    سس مایونز یکی از پرکالری‌‌ترین
    سس‌‌های موجود در بازار است که مصرفش به افرادی که کلسترول بالایی دارند یا از
    چاقی رنج می‌‌برند، توصیه نمی‌‌شود زیرا بیشترین تركیب آن روغن است و از آنجا كه
    تراكم كالری‌ چربی در واحد حجم زیاد است، فرد با مصرف مقدار كم آن هم كالری زیادی
    دریافت می‌كند كه به‌‌مرور منجر به افزایش وزن و مشكلات ناشی از آن خواهد شد.




    به‌علاوه، مصرف زیاد این
    سس‌ها همراه هر غذایی، بر ذائقه فرد تاثیر می‌گذارد به‌طوری كه تمایل پیدا می‌كند
    سهم چربی‌ها را در وعده‌های غذایی روزانه‌اش به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد.


    سس باربیكیو هم طعم‌های
    شیرین، ترش، تند، ادویه‌دار، دودی و سیردار دارد. ترکیب این سس تقریبا شبیه سس کچاپ معمولی
    است با این تفاوت که دود طبیعی، برخی ادویه‌‌ها و نشاسته تصفیه‌‌شده برای تغییر
    طعم و بو به آن اضافه شده است. مصرف سس باربیكیوی دودی و موادغذایی دودی مثل برنج
    و گوشت دودی به دلیل تركیب‌های سرطان‌زایی كه دارند، مخصوصا توصیه نمی‌شود.




    در ضمن با اینکه سس کچاپ،
    در مقایسه با سس سفید کم‌‌کالری محسوب می‌شود اما شکر دارد، بنابراین نباید در
    مصرف آن زیاده‌روی كرد و به‌خصوص مبتلایان به دیابت باید بیشتر مراقب باشند.



    برخی از انواع این سس بسیار تند هستند و طرفداران بسیاری
    دارند، مصرف زیاد سس‌های تند به دلیل اینكه ادویه‌های تند محرك ترشح اسیدمعده
    هستند و ترشح زیاد این اسید به بافت معده و پیرامون آن یعنی دوازدهه، لوزالمعده،
    مری و در نهایت تمام دستگاه گوارش آسیب می‌رساند، درست نیست.


    شنبه 07 آذر 1394 - 13:54
    نقل قول اين ارسال در پاسخ گزارش اين ارسال به يک مدير


    برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !
    فارسی وب فارسی وب



    برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


    پرش به انجمن :




  • twitter facebook rss
    yahoo
    سایت فارسی وب نت با هدف مطالب آموزشی علمی و اجتماعی ایجاد و پس از آن انجمن های آن نیز راه اندازی گردید

    Time

    ايميل پست الکترونيکي مديريت سايت : shahedamin934@yahoo.com
    پيامک همراه جهت پيامک : 0000000 - 0000
    صفحه اصلي |تماس با ما | بازگشت به بالا | حالت آر اس اس | قدرت گرفته